Tak dorazili asi ve 3 hodiny. Na dětským ji ani nevyšetřili - moč ji nevzali, že menstruuje a nic tedy neuvidí. Tak at jde na neurologii - tam nakonec prý pečlivé vyšetření a neurologicky je ok. Z toho jsem mela strach. Pak ortopedie - udělali ji RTG a prý jenom bolest zad způsobená ochablostí. Asi je dcera po úraze bebíčko. Dostala dorsiflex a ibalgin. Já jí to ještě nahřála před spaním. V noci spala u staršího syna - aby byla pod dohledem. Vzbudit mě nepřišli, teĎ ještě spí. Tak snad to nic nebude. Jsme teď všichni vyplašení - já byla v nemocnici před měsícem. A od té doby sotva lezu a čekám na porod a hrabe mi z toho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.