Buřte, po otci nebude mít "garsonku", ale byt v hodnotě (dnes) cca tři a půl milionu korun. Od otce i matky dostávala celý život peníze a "služby". Její otec jiné děti nemá a má poměrně vysoký příjem i teď jako důchodce. Takže to byly částky ve výši stovek tisíc. Matce před lety vykradla/nechala vykrást byt. Ztráta několik desítek tisíc. Další desítky tisíc jí dluží a bůhví, jestli je někdy dostane. Moje máma si je toho všeho vědoma a proto sama řekla, že její byt dostane můj syn. Já na tom fakt trvám a nemám v úmyslu ustupovat. Nevidím jediný rozumný důvod, proč bychom já a můj manžel měli být za ty hodné pitomečky, co ustupují vyžírkám a citovým vyděračům a doplácí na to.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.