Syrové houby bych nechala max.do druhého dne. Dle mých zkušeností jde kvalita hub rapidně dolů. V houbách nastupují zrající procesy, stárnou a bují v nich další houby, které nejsou vidět. A to je vidět na těch houbách. Nevypadají hezky ani dobře. Houby poměrně rychle "odkvétají" a nedá se tomuto procesu zabránit.
Tepelně upravené houby je trochu jiná, řekla bych. Povařením se proces zrání zastavil, takže smaženici z lednice bych se druhého dne vůbec nebála. Ohřála bych a s chutí snědla. Jídlo, které chci požívat v dalších dnech, se musí rychle zchladit, aby se nerozběhly divné procesy. Ohřátá jídla z hub jsem jedla již mnohokrát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.