Zatím nemám koupený ještě ani jeden dárek, jen mám objednané ložní prádlo, které nevím, kdy přijde - z toho bude x dárků pro děti i nás dospělé(žádné překvapení - chtěla jsem, aby si vybral každý, jaké se mu bude líbit). Starší dítě neví, co si má přát a mladší by si přálo dárky za miliony
, ale ví, že pokud dostane vytoužený notebook, tak nedostane už nic dalšího dražšího. A já bych ráda dostala ještě před Vánoci garnýže a záclony a římské záclony, abychom to tady měli zase o kousek hezčí
Jelikož vánoční atmosféru takovou, jakou se mám zatím daří doma udržet, mám hodně ráda, tak už mám nakoupenou i výzdobu (i když se možná zdá, že to spolu nesouvisí, tak souvisí); jelikož mi přinesla známá ozdobený proutěný vánoční stromeček do chodby na schody cca před týdnem, tak jsme ho rovnou už na schodech nechali (mohl by přijít k újmě někde schovaný) - tudíž už máme kousek vánoční atmosféry i teď
Dnes nebo v nejbližších dnech chci udělat těsto na perníčky, aby se chvíli odleželo a aby si mohlo mladší dítě vyrobit svou chaloupku