| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jedna moje kamarádka je takový vánoční šílenec. Už léta přemýšlí, jak co vyzdobit, jakou novou dekoraci si pořídit. Má to doma chudák jako já - tři mužské členy rodiny, kterým krášlení nic neříká ~t~
Dnes jsme spolu hned ráno vyrazily na vánoční trhy v Kuksu, kde jsem si to užila i já a pořídila zároveň pár dárků pro neteře a dva i pro sebe, které jsem doma podstrčila manželovi.

Já zdobení až tak neprožívám, pár let jsem teď "recyklovala" adventní věnec, ale letos chci jít k jedné místní výtvarnici na akci s názvem Věnčení, kde se pak vyrábí adventní věnce nebo nějaké jiné vánoční dekorace. I když to spíš pro tu společnou vánoční atmosféru (všichni, resp. všechny se tam budeme znát).

Raději peču cukroví, máme několik oblíbených druhů, většina je ořechových, které jíme všichni a k tomu zkusím jeden, dva nové druhy (perníčky, linecké, vanilkové rohlíčky, vosí hnízda, myslivecké knoflíky, ořechy, išelské, citronové hvězdičky, cukroví plněné krémem z vařeného Salka). Pustím si k tomu vánoční písničky, rozsvítím svíčky ~z~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.