Lelo, mám to taky tak...vánoce jsou pro mě o tom, že spolu pečeme perníčky, chystáme výrobky na školní jarmark, vybereme si nějaké nové ozdobičky a nazdobíme si byt, zajdeme se podívat na nějakou vánoční výstavu, koncert, někam na trhy, že si doma zalezeme všichni k pohádce, dáme si čaj a cukroví...Vánoce jsou i trochu o těch dárcích, ale hlavně spíš o té atmosféře...naštěstí dítě moc náročné není, letos má na seznamu 3 věci, dohromady tak ani ne za tisícovku, dostane ještě pár dalších drobností, ale nepřeháníme to...nedávno jsem něco potřebovala sehnat a tak jsem, ač nerada, vlezla do jednoho většího nákupního centra...dlouho jsem tam nevydržela - davy lidí, šíleně přehnaná vánoční výzdoba (v půlce listopadu) a všechny ty obchody vnucující mi, že zrovna tohle je přesně ten nejlepší dárek na Vánoce, plakátky s Alzákem všude v metru...brrr...nic pro mě...dárky už skoro mám, až na jednoho plyšáka, kterého někde sehnat, bude zase trochu oříšek, ale už jsem zvyklá
. Hlavně se těším na volno, že budeme spolu, na zdobení stromečku, těším se na pravidelnou novoroční návštěvu betléma u Lorety a na spoustu těch drobných radostí...