Ahoj, prosím, poradíte, kde sehnat teplejší lyžařské bundy pro 13-leté holky (měří 159 cm) v nejlepsim pomeru cena/teplo? Mám dvojčata, takže to po sobě ani nepodědí a ty ceny bund jsou tedy pecky na to, že z toho vyrostou. Navic zdlouhavé korzování po obchodech je pro nás utrpením. Bydlíme na Praze 11, po bazarech moc času lítat není (asi bych tam stejně nesehnala pro obě v jednom). Na slepo se mi to z internetu kupovat nechce. Kvality ala Lidl se trochu obávám - nepřipadají mi moc teplé. Holky pri cekani na lanovku maji pak vyraz rampouchu. Jinak samozřejmě pod bundama vrstvíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.