Išlské dělám roky, "skoro pravý" recept asi mám, ale doma. Nicméně pracuje s tím těstem hrozně blbě. Od okrajů šíleně praská a nikdy mi nešlo vyválet úplně na tenko. Ono prababičky nedělaly tak mrňavé a tenké cukroví, jaké se chce dnes. Takže používám recept na linecké (1-2-3), přidám kakao a koření. Válí se to o něco líp, a jinak si říkám, že to má být išlský "dortíček", tak tenkost není tak nezbytná, i té náplně dávám tlustší vrstvu. Do náplně používám jen vlašáky, mandle ani náhodou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.