Něco jsem s dětma koupila do Národní sbírky potravin, protože jsme se 5dm náhodou nachomýtly. Nabalila jsem krabici se starsimi ručníky, luzkovinami, hrnky, talíři a příbory pro jednoho pacienta, který žil na ulici a teď získá sociální být. Ani mě to nehřálo, je to nepříjemný člověk (narozdíl 9d většiny lidí z ulice, kteří jsou vděčnými pacient). ale potřebuje to a sám by si jel (skončil na vozíku) koupit leda chlast a cigára.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.