Hloupější ne, na to by manžel neskočil( on má asi vyšší IQ, já zase všeobecný přehled) ale nešikovnější běžně- nikdy by mne nenapadlo doma něco těžkého dělat ( přesahovat kytky, by dávat nákupy z auta.nosit cokoli těžšího, šroubovat , montovat ap.). Na to mám manžela a syny. Akorát děti mají podezřeni, že to má ně hraju, manžel ne. A běžně takto jednám s řemeslníky, opraváři čehokoli- je to na nich, já nic nevím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.