Jde spíš o to, že se odmítám zdržovat poblíž a cokoli poslouchat. Kdysi jsem byla s autem na STK( pouze jednou, jinak mám vždy nové auto méně než 4 roky, tak mne STK mine), tak jsem jim dala klíče a šla do recepce na kafe. Odmítla jsem tam s ním popojíždět a cokoli zapínat a vypínat , chtěli sundat disky na kolech, tak jsem jim řekla, že bych se ušpinila. Jinak nákupy manžel a děti automaticky vynáší, jinak by se nedostali k tomu jídlu v taškách.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.