| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Několikrát, ještě tedy za mlada a za bezdětna. Bylo to super.
I když nevím jestli je to ten typ "dovolené" co máš na mysli. Procestovali jsme tak kus světa.

Většinou šlo o praktické spojení toho že svátky a dovolená, plus i spojení dovolené z jednoho roku a zároveň druhého, takže se dalo odjet na delší dobu v kuse. Teď už to mám tedy s dovolenou složitější, vzhledem k různým povinnostem nemůžu odjet na delší dobu v kuse, ale vzpomínám na to moc ráda.
Na nadobu kdy se šlo jen tak sbalit a toulat se 2 měsíce po JV Asii.

Já tedy sama za sebe vánoce nějak extra neprožívám, ale děti je milují a s nimi je trávím ráda. Jak to bude jednou až vylétnou z hnízda netuším, ale nejspíš jednou zas někam vyrazím.

I když musím říct že teď na už poněkud "stará kolena" si víc cením i toho svátečního času s rodinou, hlavně s rodiči. Za mlada jsem to tedy spíš nesnášela tu povinnost, že se "musí" na vánoce navštívit všichni možní příbuzní. Samozřejmě teď už k tomu mám nadhled.

A mám z těch cest super vzpomínky na vánoce/Silvestra na zajímavých místech.
Jednou na Štědrý den východ slunce nad Angkor Watem.
Asi nejlepší byl Silvestr v egyptské Bílé poušti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.