Kudlo, nejsem zodpovědná za cizí projekce své osoby do cizích lidí ;)
Nemám potřebu vypočítávat, co dovedu a co ne, pro posouzení, jestli je to dost, dost ne, nedost... :) Vím, kdo jsem a co umím. A tak, jako to většina lidí ví, i já vím, jak si stojím vůči okolí. Nemám "nadprůměrné znalosti ve strašně moc oborech", mám nadprůměrné znalosti a dovednosti ve větším počtu oborů, než je populačně obvyklé.
A jistě bych o sobě nepoužila výraz, že jsem TAK dobrá ;) Protože nadání samo o sobě - prostě je. To, co ho dělá dobrým, je způsob jeho použití. V mých očích se teprv potom stává TAK dobrým ;), když je použito v něčí prospěch. Proto to beru jako zároveň dar a zároveň určitý závazek a dluh a snažím se, když cítím, že se mi dostalo v některých směrech víc, to nějak dělit i pro jiné. Tím neříkám, že mě netěší třeba výdělek pro vlastní prospěch, mám moc ráda drahé kabelky
Ale snažím se nechávat si jen rozumný díl a zbytek "poslat dál". A ano, ráda bych jednou byla tak dobrá, abych tím dokázala nemrhat a zároveň dokázala vybalancovat co nejlíp to, co z toho využiju pro sebe a co pro druhé :)