Valkýro, úplně tě chápu. Na rozdíl od některých. Mám stejné zkušenosti s kolektivy, kde se pořád někdo probírá a rozebírá. Vlastně jsem nic jiného ani nezažila. Ale naučila jsem se od toho distancovat. Vnitřně i fakticky. Je dobře, že už ses to naučila taky. Myslím, že na to máš určitou vnímavost a proto to vidíš. Jsem taky tak všímavá. Možná i přehnaně. Ale tak to prostě je. Všímám si všeho. I věcí, které ostatní lidé nevidí. Ale jsou tam - ty věci. Chápu i rajčata. Taky se o věci zajímám do hloubky (včetně rajčat a jejich odrůd) a pak někdy působím až moc chytře. Tak se raději dělám hloupější než jsem. Ať nejsou lidi naštvaní nebo otrávení. A taky mám raději jednoho člověka s kterým si hezky a chytře popovídám na společní témata, než hromadné společenské plkání. I když i to jsem se už naučila. Ale preferuji párovou komunikaci. Tvůj manžel je prostě jiný typ člověka a neladíte. A taky chápu Angrešta. Dostala naděleno a umí s tím zacházet. Takové lidi úplně zbožňuju a obdivně k nim vzhlížím. Ať chlap či žena. Jsou inspirující a obohacující. Ale i průměrní lidé jsou fajn. Zejména když jsou chytří tak akorát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.