Přidat odpověď
Lefff, ja to chapu. Ono v te vymene nazoru je tezke formulovat vsechno taki, jak to clovek mysli.
Samozrejme je jeden "rozcarovanej", kdyz to nejde tak, jak ocekava. Ale nekdy to je proste nedorozumeni. Povinnost v nicem nevidim - casto je to jenom takove to generacni nepochopeni - ze ta starsi generace to ma prozity, cely ten stres a reseni, a leta se tesila na to, ze az deti vyleti, KONECNE budou moct… - a ted ty deti na ne kladou dalsi nove "povinnosti" a nechapou, ze ne kazda babicka touzi po traveni dnu s dalsimi detmi (na ktery jeste k tomu casto dostane instrukce, jak s nimi zachazet a poznamky, kdyz si dovoli udelat neco "po svym").
Ja treba mam to stesti, ze moje deti se mne zeptaji. Nejcasteji muzu - treba ted jsem travila 14 dni s 2 fantastickymi pubertaky, kdyz rodice jeli na "kombinovanou pracovni dovolenou". S jinym vnoucetem chodim pravidelne plavat. S dalsimi zas neco jinyho. Ale NIKDO z nich neocekava, ze to je nejaka povinnost. Kdyz se mi to nehodi/nechce, tak si to zaridi jinak.
Předchozí