"Že přirovnáváš diskusi s některými nicky k diskusi v Blesku jsem samozřejmě pochopila a je to urážlivé, nehledě na to, že i nepravdivé .."
To zalezi na "vkusu" diskutujiciho.
Napr. ja povazuju za urazlive neustale opakovani nazorum na mne a ze si vlastne "dovoluju" se ohradit proti tvym a par dalsim primym nazorum NA MNE a jak se "vyjadruju". Kdyz ti to nedava smysl, smula. Coz prirovnavam k "prinosnym" diskuzim v Blesku.
"Jaké ZNALOSTI lze získat výhradně ve školce? Tedy od 1 do 6 let věku? Nic z toho, co jsi napsala není znalost a nebo to lze získat i jinde než ve školce."
To je TVUJ NAZOR. A jen na okraj - v par prispevcich jsem prave predem napsala, ze predpokladam, ze se bude rozchazet zdejsi nazor a muj + nazory na to, co se povazuje za znalosti v tech textech Ministerstva skolstvi, co vlastne ty "znalosti" jsou - A ze PROTO NEMAM ZAJEM TO DAL DISKUTOVAT.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.