Přidat odpověď
jo pamatuju si pár situací, které mě vadily, ale pravidelně v nich neměl prsty manžel, ale tchán. Jednou ještě za bezdětna jsem je poslala pro kapra, řekla přesně co jak chci a tchán si vynutil, že to bude jinak, ale práce byla na mě, tak to jsem se ozvala.
Pak jsem zarazila "balení" dárků do igelitek Albert a sáčků na pečivo co mají v Lidlu - taky specialita tchána.
A poslední co jsem zarazila, ale to už teď nehrozí, když tchán má výměnek a není celý den u nás jako dřív, aby se na Štědrý den díval v televizi někdo na něco jiného než na pohádky. Tchán si pravidelně pouště "zlaté momenty hokeje", nehnul prstem a já tam upachtěná v kuchyní musela poslouchat "góóól", tak to jsem taky vybouchla.
Nikdy z toho nebyla hádka, spíš jsem mu vynadala a veeelmi důrazně vysvětlila proč si to takhle nepřeju a už nepřipustila, aby se to opakovalo.
S mužem se kvůli Vánocům nehádáme. Úklid neřeším, dárky řeším velmi brzy takže mě lítání po obchodech netankuje a ostatní se snažím si logisticky rozdělit - letos sobota: zdobení stromku (všichni), neděle: nákup jídla (já) a živý kapr (všichni), pondělí: salát (já) a zabití kapra (manžel), stažení a vykostění (já), úterý: řízky a kapr obalit (babička), smažení (já), zoo (všichni).
Předchozí