Přidat odpověď
Tak jestli to někoho zajímá, já jsem dost v háji. Nic moc nestíhám, kdykoliv si sednu, bere mě spaní. Já sova, teď usínám v 10 večer, proberu se kolem půlnoci, proletí mi hlavou, že kdyby mixér nedělal takový kravál, snad bych se i pustila do těch pusinky, co mi ještě chybí..
Horší je že včera se na fb objevily velmi negativní recenze na eshop, kde jsem objednal a zaplatil dárky, tak to vypadá, že jsem bez dárků.
Takže sobota dlouho spát, pak nějaké nákup, plus výzdoba domova a skočit do sušárny pro další židle pro návštěvníky na Štědrý den a k večeru jedu pro naše k sestře na rodinnou oslavu, kam nejsem zvané ani se nechci účastnit, bo je tam krize a budou hrát kino domácí pohody, nikdo to neví, jen mi volala histericka ségra, že švagr chlastá a sebevraždi se, tahali jsme jeho 60kilo z kolejí, no je zoufalý a ona.. chladná, ona má v sobě něco autistickeho, ale to je asi jiný příběh..
Ríša má v sobotu v plánu nakupování s taťkou, jen ať jdou, přednáška o rizicích byla, svetla, davy, únava, hlad, zmatek, no chcou to společně tak ať jdou.
V neděli snad ty nepecene kuličky a pusinky, jestli vyjde, mezitím peřiny a prát, ještě tapetuju záchod a lepím mamutem prahy, teď schne beton. Oběd jsem teď dovarila, bude segedin a restovana játra, polivka brokolicova. Ještě musím dočíst knížka, v pondělí knihovna, ať nemám pokutu 10 Kč :)
A k tomu všemu mám nejradši ticho a při pauze kočku na klíně a na hrudi nebo jak se jim chce! :)
Předchozí