| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

podle tvého popisu skoro vůbec :) jsem líná matka. syn 10 let vstává sám do školy, dělá sni svačinu a odjíždí busem.. sám přijíždí..občas mrknu zda dělá úkoly, ale nemají je povinné.. jezdí sám na kroužky- lezení, florbal, hudebka.. je zvyklý hlídat holky (sestry jeho) 4,5 roku a 1,5 roku) a já jedu třeba na nákup... zvládne jít s nima i na procházku..
nehraju si s ním, občas dáme "skebl" nebo karty.. ale máme velký dům a zahradu a jsem zastáncem toho že děcka mají čas trávit venku, v lese, bez umělých skluzavek a hřišť s matkou za prdelí..

4,5 letá dcera je taky celkem samostatná, z lednice zvládá vzít na co má chuť, ale vyžaduje pozornsti nejvíce- hrajeme si na obchod hodně.. jinak ji beru sebou ke koním, a tam je to parťák, posbírá bobky, zvládne dát granule, seno..

1,5 letá je takové zenové dítě.. zabaví se úplně sama, příjde si říct že má žízen nebo hlad.. (mimo zavedené snídaně svačiny obědy a večeře) , ale jinak mě v podstatě nepotřebuje k akci.. vystačí si sama nebo se zvířaty, hodně se chodí mazlit, to si užívám.. ale jinak bezudržbové děcko.. dám do postele, a jdu a ona si usne v klidu.. ráno si sleze z patra a nechá mě spát .. (máme čidlo na schdech) takže se ji rozsvítí schody, sleze pozadu, vzbudí sourozence.. dají si jogurty. nebo si hned hrají.. naprostá pohoda

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.