Ve svým autě si poslouchám, co chci já. Největší váhu má přání řidiče. V případě zvlášť iritujícího kousku jsem ochotná vyzkoušet jinou stanici, pokud se spolucestující zmíní. Ale delší cesty jezdím prakticky jen s manželem, takže tam se nežinýrujem a pokud nás něco s..., tak si to přepneme jinam s tím, že tohle fakt ne. Ale máme dost podobný vkus. Jinak v autě mi nejvíc vyhovuje běžný rádiový mainstream, který mě jinak moc nezajímá. Ale splňuje požadavky na "velká část mě neirituje" a "je to dostatečně nezajímavý, aby mě to netáhlo oddávat se hudbě místo řízení". Většinou přecvakáváme mezi 4-5 stanicema.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.