Přidat odpověď
No nevím, podle mě je právě sakra rozdíl mezi dítětem 12 letým a 16 letým (které už samo může vést sexuální život, že)
Moje máti si našla přítele, když nám bylo tak těch 10-12 let, a ségra to dost nesnášela. I když spolu nikdy nebydleli, max. ty společné dovolené, on někdy přespával u nás, matka někdy u něj... Ale tam se to říct muselo, byla na nás sama a asi by nám bylo divné, kde je, kdo to u nás je a tak.
Kdyby to bylo normálně po rozvodu, tak bych si nového přítele užívala zejména v době, kdy by dítě bylo u otce, abych mu zbytečně nezatěžovala hlavičku... (to mladší). Teprve po značném oťukání se bych dítě s chlapem seznámila.
Já se seznámila s nevlastním synem asi po půl roce chození, do té doby jsme se také striktně scházeli jen v době, kdy byl s maminkou.
15-16ti letého bych už tak nešetřila, ale dávala bych si pozor, abych mu nedávala špatný vzor - takže žádné střídání chlapů po jednom večeru, tahání cizích chlapů domů na noc, když se nikdy předtím neviděli a tak.
Partnerské problémy neprobírat v žádném případě, snad jen, kdyby to byla dcera, už dospělá (skoro dospělá), byly jsme "kámošky" i v jiných situacích a ona se o tom chtěla bavit.
Předchozí