| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

a můžu se zeptat z kolika dětí si ty? Sama máš dvě takže víš taky houby. Já právě vnímám moc dobře co je v tak velké rodině třeba, ale přečti si sama co si napsala
"každý podle SVÝCH možností" přiloží ruku k dílu a ne "každý podle MOŽNOSTÍ RODIČŮ" přiloží ruku k dílu.
Rodiče rozhodli, že budou mít 4 děti a snad každý rozumný dospělý ví, že to vydá na dost péče. Takže dohady o tom, co mají jako děti všechno dělat, aby maminka mohla dělat na plný úvazek mi přijdou mimo mísu. Mimoto zakladatelka se nevyjádřila, zda je její plný úvazek z finančního hlediska nutný, jen že jí nechtějí vyhovět.
S trochou nadsázky pokud mám celé dětství v podstatě mateřinku ze svých sourozenců, protože máma musí makat, aby nás vůbec uživila PROTOŽE SI MOOOC PŘÁLA VELKOU RODINU pak je něco špatně a odnáší to ten, kdo o tom nerozhodl.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.