Přidat odpověď
"Co chlapovi doma chybí, si najde jinde. To, že s milenkou bude provádět i jiné aktivity, je dost pravděpodobné."
Tak jsem se nechtela ucastnit tyhle diskuze, protoze kazdej to ma jak to ma, ale tohle mi neda:
To je takovej hezkej nazor - chlap ma "narok" a kdyz mu neco chybi, tak hleda jinde. Pro mne je podoby hledani u milenky nebo prostitutky tak nechutny, ze by hned jel, jak bych to zjistila.
Ja jaksi zcela staromodne mam nazor, ze kdyz se dva maji radi, tak se dohodnou. A to tak, ze druhej nehleda "jinde". To by opet zenska mohla hledat nakyho myce nadobi, objimace, obdivovace atd atd - kdyz ji doma chybi pomoc, nejakej ten obdiv, nejaky ten telesny kon takt "jinyho druhu?
Protoze tak nak dva partneri, kteri maji zajem spolu byt a starat se o rodinu, plno veci proste "ozeli" - at je to sex nebo spolecny lezeni na hory nebo obedvani u tchyne kazdou nedeli - kdyz ten druhy nerad.
A k tomu teda ten sex taky pocitam. NIKDO nema zadny prava vyzadovat u druheho neco proti jeho vuli, kdyz se ted zavazal spolecne zit, tak hledat to nekde jinde jaksi je zcela mimo.
Předchozí