Když se mi zdá něco drahé, nekoupím to. Ne že na to nemám, ale přijde mi, že ze mě někdo dělá blbce. A pustím to z hlavy. Se.. hněte mě jen to, v čem nemám na výběr. Studnu si kopat neplánuji, ani vyrábět vlastní elektřinu.
A stejně u Kroniků nějak zvláštně hospodaří. Vždyť jsou tam už i dospělé děti. A vypadá to, aspoň já to tak čtu, že všechny živí matka, z malého platu. Který může ještě k tomu zítra skončit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.