Tak do boršču dávam buď varenú na konci (len prevrieť), alebo surovú a to varím dlhšie. Robím len zeleninový boršč a teda rozdiel necítim (mňam asi si ho uvarím)
Inak ešte nastrúhať s chrenom (ochutiť nálevom soľ, ocot, kmín) a ako príloha ku francuzskym zemiakom. Cviklové guľky - receptov je plný internet A potom ešte ako "šalát" carpaccio
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.