mám recept na boršč z Ukrajiny, řepu dávám buď sterilovanou nebo ji uvařím s trochou soli, cukru a octa, dávám ji hotovou do hotovýho zbytku polívky, už dohromady nevařím
takže kdybych měla převařenou řepu, asi bych ji nastrouhala a dovařila s tím cukrem, solí a octem, nemusela bych ji loupat a vařit potom tak dlouho
když jsem vařila jednou řepu přímo v ostatní polívce, nebylo to ono
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.