ja to mam s empatii obracene, jako mlada jsem empaticka nebyla vubec, ted jsem pravy opak
taky jsem jako mlada nezazila co to je, kdyz boli srdce, takovyto ze se nemuzes nadechnout a citis tlak v hrudnim kosi, ted se mi to stava jak u mych osobnich udalosti, tak kdyz vidim nebo slysim neco smutneho/tragickeho
jako dite jsem nebrecela ani na pohrbu pribuznych
i v politicke orientaci citim, ze z pravicovych nazoru jsem presla temer do levicactvi
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.