Svynko, syn je v sedmé třídě. Donesl trojku z fyziky...A matematiku uhrál na dvojku jen tak tak. Myslím si, že kdyby více zabral, měl by vyznamenání. ALe kašle na to...Na druhou stranu je na zš v dyslektické třídě a tam měl druhé nejlepší vysvědčení....Tento rok jsem rezignovala a přestala ho honit, rozčilovat se, nutit, kontrolovat. Nechávám ho být, je samostatná bytost a to oceňuji. Dřív mě potřeboval na každé uprdnutí. A cením si taky toho, že už neřešíme problémy s chováním a s úzkostnými stavy, které měl dříve. To je pro mě důležitější.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.