Buchty, kynuté těsto obecně, peču dost často, jsem na to zvyklá i původní rodiny.
Buchty po vytažení z trouby automaticky překlopím na větší prkýnko nebo na rošt. Nenapadlo by mě to dělat jinak, proto jsem včera nebyla překvapená, když to tam porotkyně říkala . Asi ten důvod, co uvádí Angrešt.
Na pořad se dívám ráda, oproti MasterChefovi to má příjemnou, poklidnou atmosféru a hezké prostředí. Navíc to není prokládané reklamami, což mi na něm hodně vadí. Tady MaserChefa dávají později a já ráno poměrně brzy vstávám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.