Libik “ když ty si dovoluješ předpokládat, že mi doma leží rozcapený vegan, co nepřiloží ruku k dílu a votravuje, zatímco, já uhoněná slepička, sháním zrní, musím znovu předpokládat, že tvůj vztah k mateřství a k dětem je zvláštní. (a promítá se ti i do úvah, jak vyrobit hummus)”
Brzdi. Ať se dítě stará o stravu dle svých ideálů jsem ti rozhodne nepsala ani první a ani jediná. A taky si to myslím. Není to školkáček. Chce se stravovat jinak tak ať začne.
O tom jestli je líné nebo hodné naopak nepsal nikdo a už vůbec ne já. Není to poprvé co tady silně zdurazňuješ to jak je tvé dítě hodné ač to nikdo nerozporuje. Koho potřebuješ přesvědčit?
Tvé zadání bylo o tom se finančně nezruinovat při požadavku dítěte na jinou stravu než jsi dosud poskytovala. A že máš povinnost ji živit jsi psala taky ty. Takže to opravdu původně vyznělo že dítě vydalo pokyny a ty se snažíš plnit představy i za cenu zvýšené finanční náročnosti. Ale pak jsi upřesnila že dcera má apanáž, majetek a příbuzenstvo ji štědře dotuje. Tj. problém ve financích není.
Dítě si mandlové mléko koupí z apanáže, hummus upatlá samo, tak máš po problémech z úvodního příspěvku.