vcera si do skolni tasky dal svacu, penize a v 7:55 mi vola ze skoly, ze si pak vzal jinej batoh a ma muj, kde jsou plavky a osuska. Se uz jen zasmejes. Tuhle vyhral nejakou logickou soutez a volali mu z jedne univerzity a z jedne vladni instituce, ze by ho po vejsce hned brali. To, ze vyhral, oznami stylem : hele mami, mi rekla matikarka, at jdu napsat nejakou soutez a prej jsem vyhral. Ja mu koupila byt loni a on tam chtel prespat po brigade. a volal mi, ze tam netrefil:). asi je to dan za jeho mozek...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.