Mně ani nic nedráždí. Lidi mě drážději jenom když mě rušej a na Rodině mě nikdo neruší. Jen nechápu ten čas strávený diskuzemi, což neznamená, že to nějak odsuzuji či hodnotím. Trošku mě to fascinuje. Povýšená a bohorovná asi budu, zřejmě musím zapracovat na své pokoře. Ale řekla bych, že to někdy pramení i z nedostatku času. Takže píšu rychle, někdy i úderně, a teď jdu do lesa se psem bez mobilu. Krásně už tam zpívaji ptáci, jupí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.