Já mám velmi ráda uklizeno urovnáno. Manžel je poněkud bordelář. Dcera je megabordelář. A já se v tom plácám. Dcera má malý pokoj a já těžce bojuju, aby aspoň jednou týdně povysávala a trochu uklidila aspoň věci na podlaze. Jako člověk naprosto nerozumím, proč má někdo potřebu házet věci na podlahu. Stohům věcí na stole a skříňkách mi nejde zabránit. cca 1x za rok projdu i to a zbytek pokoje, za neustálého ječení a vřeštění mé dcery, jak jí v tom dělám zmatek a bordel, že ona ví, kde co má, a pak pár měsíců poslouchám, jak jsem jí něco založila a ona to teď nemůže najít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.