Přidat odpověď
Tady se ví všechno, tak zkusím. Aktuálně řeším na jaké granule (tedy značku) převést naše štěně. Je toho asi milion druhů, takže tápu která značka je ta nejlepší, a jak vlastně poznat to nejkvalitnější krmivo. Má být asi bezobilné ? a jaká procenta čeho ? (že jsou nej totiž o sobě tvrdí všichni)
Tak prosím, kdo to máte nastudované, podělte se o tipy. Štěně je půlroční, malé plemeno, krátkosrsté. Asi možná ideálně aby existovaly ve vybrané značce granule i konzervy nebo kapsičky, přijde mi fajn když je možnost obměny.
Doteď jsme měli Royal Canine, to mělo u chovatelky, tak jsme pokračovali, s tím že časem eventulně postupně přidám jiné a přejdeme. U nás tuhle značku téměř neprodávají, tak chci přejít na něco co i v případě potřeby koupím v obchodě, ať nejsem odkázaná jen na eshop. A v každém zverimexu mají něco jiného a doporučí něco jiného, tak tápu.
O Royal Canine jsem slyšela názor že to zas tak kvalitní krmivo není, tak hledám info. Bylo mi doporučeno N&D nebo Proplan, asi zatím jsem se klonila k N&D. Teď jsem chvíli něco studovala na netu a vypadal zajímavě třeba Lukullus.
Ale ráda si nechám doporučit tipy od dlouholetých pejskařů, co považují za TOP značku.
Předchozí