Přidat odpověď
Ahoj holky, díky moc všem, co se zajímáte, moc mě to těší.
Žiju a jsem v pořádku, nic se neděje. Jen jsem v rámci diskuse o pokoře usoudila, že je asi opravdu načase trochu se stáhnout a udělat si prostor na jiný svoje věci, on je to opravdu velkej žrout času a možná jsem už opravdu chytala zbytečně za slovíčka a nic novýho nepřinášela.
Nechci za sebou teatrálně práskat dveřma nebo vykřikovat "už sem nebudu chodit a může za to ten a ten", to mi připadá vrcholně trapný a v nesouladu s tím, co tu celou dobu hlásám, že jsme tu všichni dobrovolně, nikdo nás tu nedrží s pistolí u hlavy a odpovídáme si jen za to, co napíšem sami.
V tuhle chvíli mám ale pocit, že bylo asi řečeno a mnohokrát zopakováno všechno, co řečeno být mělo, a jako závislák se bojím, že pokud to neutnu hned a čistě a začnu zase psát, tak do toho zase spadnu. Takže se do toho nechci zbytečně zamotávat, chtěla jsem "zmizet po anglicku" a nikomu nic nevysvětlovat, ale možná vám to vysvětlení tak trochu dlužím. Pokusím se už dál nereagovat, i když budu mít možná cukání, a doufám, že dokážu, aby tohle byl aspoň na delší dobu poslední příspěvek, kvůli svýmu životu "tam venku".
Rodina je převážnou většinou fajn slušný fórum, doufám, že to tak zůstane, a díky všem.
Ahoj Kudla
Předchozí