Milá Scarlet, děkuji ti za příspěvek, ale nejdřív si přečti, co jsem napsala.Radám vem si vlastního právníka se od jisté doby jen usmívám, podobně jako radám obrátit se na některou z místních právniček. Tuto radu jsem tady už jednou poslechla. Stálo mě to nemálo peněz, které jsem dotyčné hvězdě zaplatila a spoustu dalších peněz, které jsem musela vynaložit, abych eliminovala průšvih, do kterého mě svými skutečně drahými radami navezla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.