No tak já mám třeba prvňačku, sama těžko něco udělá, neumí ještě ani číst, ani ovládat email. Jako zadám jí pár řádků v písance, pár příkladů, ale ty dnešní učebnice matiky jsou tak vynalézavé, že je třeba zadání pořádně přečíst a pochopit a dítěti vysvětlit, co má vlastně dělat, sama s tím mám někdy problém. Jinak pracuji z domova, očr nehrozí, jsem osvč a i kdyby vymysleli očr pro živnostníky, tak pro mne je to almužna, kterou si nemůžu dovolit. Na děti jsem sama a jsem v karanténě, navíc, jak víte, nemocná
takže tento týden napsala opravdu jen písanku a příklady, které zvládne samostatně. Se neblázním. Naštěstí naše pí uč chce zpětnou vazbu, tak jí to napíšu, že nezvládáme.
Kdybych nebyla v karanténě, tak bych mohla někoho zaplatit třeba, ale to se možná už teď taky nesmí? Asi až mi bude dobře, tak budeme dohánět o víkendech. Jenže mám i deváťačku, nesmírně línou, co nezvládám pohánět k učení na přijímačky, tak myslím, že to bude katastrofa. Ale zatím si to nepřipouštím, zase nemusím být mistr světa....