Fern, když jsem tohle řešili, měli jsme dvě malé děti. Čerstvě narozené a dvouleté batole. Jasně, že bych dědila já a děti. Ale máme v blízkém okolí případ, tehdy jsme teda měli a kvůli tomu to manžel okamžitě řešil. Kamarádce zemřel manžel a zůstala sama s dětmi. Měli společný účet, ale po smrti manžela účet zablokovali do doby, než se vyřešilo dědictví. A ona zůstala najednou sama s dětmi bez přístupu k penězům na téměř rok. V ten okamžik manžel vyřešil účet na moje jméno a v případě jeho smrti tam mám dost peněz na žití. Postupně jsme tam odkládali více a více peněz, v podstatě takové rodinné spoření, ale na moje jméno. Tehdy tam manžel převedl dost peněz na to, abych měla rok klid. Teda ještě jsme počítali s tím, že bych dostala rodičovský příspěvek. My tehdy platili i hypotéku, prostě překlenout tohle období. A přišlo nám to fakt důležitější než to, jestli někam napíšu email a telefonní číslo.
Fakt jsem dostatečně nezajímavá, že nevidím důvod, proč by zrovna mě chtěl někdo sledovat