libik, davno nejsem gigant, ale pred par lety jsem si precetla "doporuceni pro 21. stoleti" a tim jsem se ridila, pac mi to prislo rozumne, a tam bylo neco jako "budte pripraveni na podstatnou zmenu svych zivotu (ta ted nastala), snizte sve naklady a vydaje, udrzujte se v kondici, naucte se varit, sit a obstarat vlastnimi silami domacnost"
ted jsem rada, ze jsem nekoupila investicni byt na hypoteku jako spousta mych znamych
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.