Přidat odpověď
U nas pohoda. Docela si uzivam, ze jsme vsichni vic doma. Pokud se nechceme adruzovat muze s kazdy vlezt do sveho pokoje. Manzel m svou pracovnu takze ho ňic nerusi pokudchce pracovat. Dcera se najednu stranu nudi, kdyz musela ozelet socialni kontakty a vysedavani po kavarnickach. Na druhou stranu ma zeskoly hromdu prace a denni zkouseni po telefonu. Jen je trochu ve stresu, protoze nevi, jak to nakonec bude s tou maturitou a prijimackama na VS. Syn je bohuzel doma, protoze musel zavrit jeden svuj podnik. Co ma pres eshop to jede, ale zbytek musel zavrit, kdyz nikdo neodebira. No a ja chodim do prace, ale v omezenem rezimu. Jsem rada, ze mam za domem les kam muzu kdykoliv vyjit na prochazku. Potrebovala bych se vrhnout na zahradu, ale je kosa, tak se mi do toho nechce. Kazdopadne doma u nasvladne pohoda a klid. Hrajeme spolecenske hry a mame se fajn. Nikoho v okoli koronavirus zatim nekousnul. Jedine co je fakt otrava jsou ty rousky. Vcera uz mi dokonce musel manzel rozebrat a seridit stroj. Dosiju co mam predpripravene. Podelim jeste lidiv okoli a koncim. Doufam, ze tenhle moribundus brzy bidne zhyne, protoze predstava noseni rousek v lete mi prijde uplne silena. Nicmene jedno pozitivum to ma. Porad mi bekdo pise pres socialni site a posilaji se vtipy. Za pisledni dny jsem se fakt hodne zasmala a plati, ze vesela mysl je pul zdravi.
Předchozí