Přidat odpověď
Asi žiješ v cizině ?
U nás na malém městě všechny druhy potravin normálně jsou, ve všech supermarketech. I v těch dnech kdy na čas byla ta panika, tak nejvýš se stalo že nebyly např. těstoviny mnoha značek, ale ty levnější už měly z velké části poloprázdné regály. Ale to stává i jindy když je něco slevněný.
Přechodně snad jen trochu ta mouka, jako stále byla, ale regály byly už dost poloprázdné, což se jindy nestává.
A druhý den už byly regály zas plné těstovin a rýže. Plus další bedny v uličkách. Zatím jsem se nesetkala, že bych něco co potřebuji nekoupila.
Jedinou výjimkou jsou snad jen desinfekce, desin.mýdla a gely. Ty u nás i docela dlouho ještě byly, ale teď už nejsou.
Fronty taky žádné nikde nejsou. Spíš vlastně naopak, jak jindy bývalo v některý časy narváno, teď je všude lidí pomálu a klid. A nikdo na mně blbě nekouká ani kvůli sýru či čemu jinýmu, navíc teda mají všichni roušky a drží si odstup.
Jedinou frontu jsem zaznamenala nedávno na poště, jelikož je uvnitř malá, tak pouští lidi v rozestupu, nebo spíš lidi se tak řadili sami a dobrovolně, a bylo to celkem plynulé.
Vězně nikdo nepropouští, aspoň jsem nic podobného nezaznamenala. Situace s bezdomovci - to mi přijde logické že se to řeší aby i tady se zabránilo šíření. Ale to je spíš problém velkých měst, u nás ve městě jich moc není.
Předchozí