Uklízím pořád stejně. Ruce jsem si myla hodně i před Covidem. Desinfekci jsem měla v kabelce taky před Covidem takže pro mě se toho zase tak moc nezměnilo. Jedině ty roušky,že musím prát a žehlit. A musela jsem si je ušít. Jediné,co mě štve je to,že jak mám pořád ruce někde od té desinfekce,tak je mám hrozně vysušené.
Janinko, včera jsem byla v Hornbachu. Mají tam Sava mraky takže pokud ho potřebuješ,tak ho tam koupíš. Já nedávno koupila u nás v Bille takže i tam ho mají nebo minimálně vedou ho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.