| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Svynko, není to ostuda. Je to prostě dopravní prostředek. Je těžké, velké, do výtahu ho těžko narveš, ve vlaku překáží. Výhoda je v tom, že si můžeš výlety prodloužit a nepřijedeš na hranici vyčerpání.
No a čtu, že máš vysněný úplně jiný model přibližovadla. Já jsem sobec (asi proto už žiju sama bez partnera), šla bych si za svým snem i za cenu, že čas od času bychom si každý jezdil jinde. A neboj, ony by tě časem děti doprovázely.
A k hendikepu. Kdysi v "dávné minulosti" jsem žila s pánem, vášnivým sportovcem a cyklistou. On úžasně speciálního Spešla na 29". To ještě nebyly úplně moderní. No a já pro jeho celou rodinu sportovní antitalent, na kole jsem se sotva udržela. Byla mi tedy půjčována na společné vyjíždím koloběžka. Hezky malá bizonka na kolech 16"/12". No a zjistili jsme , že to byl ideální hendikep. Zvlášť do Jizerek. Sice do kopců to byl pro mě opruz, ale on už si nahoře čekal u prvního piva a mě se už vařilo kafe. Po rovině jsme jeli stejně a z kopce jsem mu zase ujížděla já.
Jo a zdravím z Liberce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.