Odložená cizinka je taky dobrá....
U nás máme zase takovou libůstku, že jsou tu čtyři ulice, které mají v názvu stejné slovo (řekněme třeba Řeka - Říční, U řeky, Za řekou, K řece). Ve všech těchto ulicích mají baráky čtyřmístné popisné číslo začínající sedmičkou (7523, 7525 atd.). Velmi často dostáváme poštu jiné říční ulice se stejným číslem popisným (a oni naší, vyměňujeme si to běžně). Ovšem ale pletou si to i naše návštěvy - takže už našim návštěvám rovnou říkám, že pokud jim přijde divný, že bych v zahradě měla umělé husy (sousedi mají poněkud... jiný... vkus než já), tak jsou na špatné adrese...
A ještě jedna - do práce jsem jezdila hodinu, v kancelářském oblečení - ale neumím řídit v podpatcích, takže jsem si v autě boty zouvala. A protože do garáže se dá vejít z domu, tak jsem je prostě nechávala rovnou v autě... a takhle ráno skočím bosky do auta, odřídím do práce, zaparkuju - a zjistím, že nemám boty (protože jsem večer před tím ještě vybíhala pro poštu nebo něco a boty pak zůstaly v garáži, ne v autě). takže jsem musela přetlapkat do nejbližšího obchodu, který prodával vietnamky pro turisty a strávila jsem den v kostýmku a vietnamkách
)