v dětství mě stále vyháněli odněkud, kde to bylo pro holčičky, jako třeba z holčičích šaten ve škole a tak. Náušnice jsem neměla . Naposled se mi to stalo v prváku na vš, když mě ve cvičeních z matiky vyučující vyvolala k tabuli a když jsem smutně koukala na tabuli, tak povídá "vidíte, kdybyste tam vzadu nespal, tak byste to spočítal " Spolužáci se smáli, a učitelka se mě zastávala "nesmějte se mu, však on to zvládne "..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.