| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no hlavně většina psů jsou magoři, protože jsou zavření po dlouhé hodiny v bytech. Nemají svůj prostor (ulice ochcaná tisíci dalších psů je pro ně stresující), nemají "práci", účel. Jsou chovaní a vychovávaní jako děti ne jako psi.

Psi nepatří do města a už vůbec ne do bytu. A majitelé, kteří čekají, že se z jejich čokla posadím na prdel, mi fakt pijou krev - není nic roztomilého na tom, že mi něčí čokl nechá na čistých černých kalhotech otisky blátivých ťapek, ani nic hravého na tom, když mi štěně naslintá napůl rozžváchané psí sušenky na blůzu.

Ano, psi potřebují výběh a prostor a hrát si - ale pak si psa nepořizuju do situace, kdy mu toto nemůžu poskytnout (třeba proto, že bydlím v paneláku). To je de facto týrání zvířat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.