| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Protože se asi lehce necháš ošálit :-). Jednak lodičky mají blbé PR a jednak obchody jsou plné blbých lodiček ~t~, resp imitací lodiček, v jejich produkci vyniká Polsko.
Opravdu není lehké takové boty koupit, i když víš, po čem jdeš. Protože to není tady ke koupi. Docela dobrý návod je tenhle: https://www.youtube.com/watch?v=F2X-Numjv_w
Ale stručně řečeno ty boty jednoduše musí být měkké. Tu měkkost poznáš bez obouvání, stačí si sáhnout, je obvykle i jen vidět. Bez problému je obuješ, sedí na noze. Musíš umět chodit na vysokých podpatcích. Pak to poznáš při prvním obutí, nesmí to tlačit nebo plandat nikde. Kožené boty povolí do šířky. Zkoušet vždycky na silonky. Obuješ si ty boty a musíš mít vyloženě příjemný pocit. Pokud ne, nech je tam, k ničemu nebudou.
Mně se to stalo mockrát, naposled jsem si takhle koupila páskové sandálky, nádherné, ale už když jsem to zkoušela, bolelo to. Tak se mi líbily, že jsem si řekla, že trochu bolesti třeba vydržím, ale měla jsem je obuté jednou. Týden se to hojilo a od té doby je mám ve skříni jako varování.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.