co muzu neumet na hovezi polivce: - to maso se dava do studene vody nebo az do vrouci? - soli se hned nebo se soli az na konci? - kolik hodin se vari? - zelenina se dava hned nebo az v procesu vareni? - precesuje se pres platynko nebo je to zbytecne? - nudle se vari zvlast nebo rovnou v te polivce? - kdyz chci do toho ztracene vejce tak extra v ostove vode nebo ho tam mam jen tak rozklepnout?
a tisice dalsich dotazu rekla bych, ze dobry cisty hovezi vyvar je ukazka mistrovskeho kucharkeho umeni
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.