Občas taky toužím po změně byť logicky vím, že práci mám dobrou a nemám si moc nač stěžovat když pominu-li vztahy v kanceláři na prd, jenže co tak slyším, tak vztahy na pracovišti v posledních letech stojí za starou bačkoru skoro všude. Mám ráda kontakt s lidmi, takže taky vím, že kdybych šla pracovat někam do kanceláře bez kontaktu s klienty... tak bych tam usychala. Na stranu druhou je strašně fajn pocit, že můžu jít i na delší neschopenku a nikdo mě zato nevyhodí (toto už jsem žel vyzkoušela); nyní pracujeme velkou část prac. týdne stále z homeworkingu a nikdo nám to nesabotuje - jen je potřeba se na pracovišti smysluplně prostřídat a plnit své úkoly; mám dostatek dovolené, indispoz.volna, stravenky... Taky už mám za sebou prodloužení pracovní smlouvy a tím pádem mám kratší etapu k práci na dobu neurčitou.
Přemýšlím spíše, že na to půjdu jako kamarádka - spíše až začnu mít pocit, že opravdu nemám z práce radost, tak si zkusím dodělat nějakou školu; víc se věnovat cizímu jazyku... Musíš zvážit ty sama, jestli Tě opravdu nepálí pouze dobré bydlo a hlavně si srovnat, co změnou získáš
Ono zůstat v padesáti bez stálého zaměstnání mi nepřijde zrovna jako velké terno