Delete, děkuji. Chápeš to naprosto stejně jako já. U nás opravdu práce nebyla, víc jsem byla platná doma než v kanceláři. Na letní dovolenou jsem ani nepomýšlela a neřešila ji. Dětem jsem oznámila, že si v létě možná vezmu dva tři dny v srpnu, ale ať s tím raději nepočítají. Překvapily mě ale ty ostatní dny a ano, vypadá to jako domluvený naschvál. V době, kdy jsem byla bezdětná a pracovala s dětnými, mě ani nenapadlo se s nimi srovnávat a brala jsem jako automatiku, že budou mít ve všem přednost. Tohle opravdu nechápu. Závist plodí nenávist...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.